Onze textiel drukkerij, een korte introdcutie

Kleding, textiel en promotionele artikelen bedrukken bij onze  drukkerij, thans gevestigd in Hellevoetsluis.

Onze drukkerij, voor het bedrukken van bedrijfskleding, werkkleding, promotiekleding, vlaggen, spandoeken en relatiegeschenken.

Onze sterke kanten zijn niet alleen onze zeer korte levertijden en rapportage lijnen maar bovenal onze jarenlange ervaring in onze eigen ambachtelijke drukkerij.

Wij zijn uw specialist voor al uw bedrukkingen, altijd de juiste bedrukking.

Bekijk al onze mogelijkheden op onze webshop kleding bedrukken en zo.

Onze drukkerij is een zeer ervaren drukkerij met gemotiveerde en ervaren mensen. Wij houden ons voornamelijk bezig met het bedrukken van kleding en textiel.

Wij bedrukken echter ook paraplu’s, vlaggen, banieren, stickers en relatiegeschenken in alle maten en vormen.

Neem contact met ons op voor het bedrukken van alle textiel en kleding. Desgewenst kunnen wij ook uw kleding bestellen.

Het bedrukken van al deze artikelen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten, omdat onze drukkerij alle bedrukkingtechnieken zelf in huis heeft. U kunt overigens alle artikelen ook bij ons bestellen, zodat u alles in één hand houdt en hiermee tijd en geld zal besparen.

Wij hebben altijd zaken gedaan met bedrijven, verenigingen, scholen en de tussenhandel. Vanwege onze jarenlange ervaring biedt ons team, met een frisse kijk op zaken, u een advies op maat aan.

Kosten besparen? Snelle levertijden? Kleine voorraad? Binnen ons dienstenpakket bieden wij via moderne oplossingen beheer aan via onze webshop. Nabestellingen kunnen hierdoor snel en efficiënt worden afgehandeld.

Wij vervaardigen onder andere verschillende soorten transfers voor de verschillende bedrukkingtechnieken en houden deze voor u op voorraad. Hiermee verlagen wij uw kosten en verkorten wij de levertijden aanzienlijk bij nieuwe en herhaalbestellingen.

Surf naar kleding en textiel bedrukken voor een nadere toelichting van de verschillende bedrukkingtechnieken in onze eigen drukkerij. Via ons YouTube kanaal en via verschillende links kunt u zelfs de bedrukkingtechnieken zien via korte leerzame filmpjes. (in de nabije toekomst)

Borduren van kleding en textiel in onze drukkerij is uiteraard ook mogelijk.

Wilt u graag meer weten over de prijzen van de verschillende methoden van het bedrukken van kleding en textiel? Laat het ons weten. Wij zullen u dan voorzien van de juiste informatie en zijn u hiermee graag van dienst.