Hoodies bedrukken

Hoodies bedrukken

Hoodies bedrukken en bestellen bij Hanova Textiles.

Voor het bedrukken van hoodies moeten we op een aantal zaken letten en dan hebben we het niet alleen over de stoffensoort.

Voor het bedrukken van hoodies moet je goed letten op waar de bedrukking moet komen. Soms leent de gekozen hoodie zich niet goed voor een geselecteerde bedrukking.

Mensen letten dan niet goed op de stiknaden of ritsen of andere oneffenheden, die een hoodie kan hebben. alle informatie op kleding bedrukken

Daarom bieden we vooralsnog geen standaard programma voor het opgeven van uw bedrukking op een hoodie maar prefereren wij een persoonlijk contact om alles goed met u door te nemen.

Zo voorkomen we teleurstellingen achteraf.

In onze eigen textieldrukkerij hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in het bedrukken van kleding en dat is wel zo vertrouwd.

Laat uw hoodies bedrukken bij Hanova Textiles.

Hoody bedrukken via de zeefdruk techniek.

Voor verdere informatie over de zeefdruk techniek verwijzen wij u naar de volgende link over zeefdrukken

Zeefdrukken kent voordelen qua prijs en weer wat nadelen qua duurzaamheid. Afhankelijk van het soort bodywarmer  kunnen wij de bodywarmers zeefdrukken in onze eigen drukkerij.

Hoody bedrukken via transfers

Voor verdere informatie over de transfers verwijzen wij u naar de volgende link over onze transfers

Onze beste transfers gaan langer mee dan de kleding! Ze zijn uitstekend wasbaar en over strijkbaar. We hebben ook andere soorten transfers. Vraag naar onze mogelijkheden.

Hoody borduren.

Afhankelijk van het soort hoodie kunnen wij deze ook voor u borduren. Verdere informatie over het borduren van hoodies traft u aan via de link.

Gaat u wel eens in groepsverband fietsen en is er een leuke band ontstaan? Heeft u een leuk uitje met een groep mensen voor een speciale gelegenheid?

Wij leveren en bedrukken ook hoodies in kleinere oplagen. Laat u niet altijd misleiden door prijsvechters. Wij streven ernaar dat u lang plezier zal hebben van uw bedrukking. In overleg kiezen wij voor de juiste bedrukking van uw hoodie die zal aansluiten bij uw wensen.

Laat Hanova Textiles uw hoodie leveren en bedrukken, wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.