Hoodies Craft & Clique

Geen producten gevonden voor deze selectie.

HOODIES VAN CRAFT EN CLIQUE

Waarom staan de hoodies van Craft en Clique op de pagina topmerken van Hanova Textiles? Dat komt eigenlijk dat deze twee artikelen komen van dezelfde distributeur/ leverancier. Clique levert promotionele kleding maar ook kleding, en dus hoodies, van goed kwaliteit tegen betaalbare prijzen en vandar de selectie van deze twee merken op onze webshop. Craft gaat natuurlijk meer de sportieve kant op en staat dit merk voor functionele thermokleding en sportkleding.

In ieder geval kunnen wij deze hoodies met een gerust hart aan u verkopen daar ze staan voor kwaliteit. Over smaak kunnen we niet twisten maar stijlvol zijn ze zeker.

Craft is een product van zweet en pijn, van wind en regen, van vallen en opstaan, en de euforie die je ervaart bij het verleggen van uithoudingslimieten. Craft streeft altijd naar kwaliteit om optimaal in te kunnen presteren.

Bij Craft is men serieus bezig met sportkleding en gepassioneerd over elk detail dat je helpt het meeste uit de sport te halen. Daarom is performance de kern van het merk Craft. Sinds 1973, toen de Zweedse uitvinder Anders Bengtsson in de allereerste set van Craft-ondergoed naar buiten ging, hebben we mensen droog gehouden en bij alle weersomstandigheden een optimale lichaamstemperatuur. Craft is echt een sportief merk, zelfs het eigen personeel sport zo goed als elke dag en test hiermee gelijktijdig alle kleding tijdens het beofenen van diverse sporten zoals fietsen, hardlopen, skieen, langlaufen etc.

Voor Craft is het leven zweten hetgeen ze willen beheersen.

Hanova Textiles is dealer voor Craft en Clique en hier zijn we best een beetje trots op.