Hoodies Harvest Frost en DAD

per pagina
  1. Hooded Vest Parkwick Dames
    As low as € 86,50
per pagina

HOODIES VAN HARVEST FROST EN DAD

Het doel van J.Harvest & Frost is om goedgemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden waaronder ook hoodies en softshell jassen.

Goed is niet goed genoeg voor Harvest Frost. Zij streven perfectie na door enkel te werken met de beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters en de nieuwste technieken.

Bekijk de collectie hoodies van Harvest & Frost en oordeelt u zelf.

Naast de hoodies bieden zij ook nog een groot aantal overige producten aan, stuk voor stuk kwaliteitsproducten.

Bekijk hier zeker eens de werkelijk schitterende collectie strijkvrije overhemden. Met deze hemden kan je rechtstreeks van kantoor naar een feestje gaan en je er nog steeds op je best uitzien. Ook bieden zij high-end blazers en accessoires aan.

Hanova Textiles is dan ook officieel dealer van de Harvest & Frost artikelen en zijn wij u graag van dienst met verdere adviezen over uw aankoop.

Harvest Frost is een merk welke flink aan de weg timmeren. Niet alleen met werkelijk schiiterende strijkvrije overhemden  maar ook met polo's, broeken, hoodies en ga zo maar door.

Een merk welke u zeker in de gaten moet houden! Zo zijn zeker ook de hoodies van Harvest Frost de moeite waard, mooie stoffen, functioneel , modieus en zeker betaalbaar.

Naast Harvest Frost heeft deze producent ook een ander zeer representatief merk onder haar vleugels. Vandaar dat hier ook het mer DAD aantraft.

Hoodies van DAD kennen de oorsprong in Zweden. DAD is van origine een Zweeds zeilmerk, ook met zeer sportieve en stijlvolle kleding. 

Hanova Textiles is officileel dealer van beide partijen en daarom tonen wij u met gepaste trots de hoodies van beide merken op deze webshop pagina en wensen u veel shop plezier!