Gewatteerde hoodie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

GEWATTEERDE HOODIE

Gewatteerde hoodies hebben wij uiteraard ook een prominent plaatsje gegeven op deze webshop.

Ook in de gewatteerde variant van een hoodie is in het modebeeld opgedoken en geloof ons, er zitten een paar hele leuke tussen indien u van deze variant houdt.

Ook in de sportieve hoodies komt deze terug daar gewatteerde modellen, of het nu een jas, bodywarmer of hoodie betreft aan populariteit aan het winnen is.

Gewatteerde hoodies geven een bepaalde mate van bewegingsvrijheid en zijn daarom nog steeds erg geschikt voor diverse activiteiten. Vaak zitten ze in de categorie cross-over hetgeen een beetje betekent, tussen de seizoenen in maar dat hangt ook af van de drager.

Een gewatteerde hoodie kan je derhalve dragen bij verschillende activiteiten door uzelf in te vullen.

De bedrijven hebben de hoodie inmiddels ook ontdekt en zeker de bedrijven met een bepaalde mate van representatie hebben al interesse getoond in de gewatteerde hoodie.

Wenst u de gewatteerde hoodies te bedrukken of te borduren? Neem dan even contact met ons op voor het doornemen van de mogelijkheden. Via de volgende link kunt u ook alvast wat inleidende informatie lezen over het bedrukken van hoodies. Maar let op, het bedrukken van gewatteerde artikelen kan soms problemen geven. Neem daarom altijd contact op met de specialist alvorens u gaat bestellen.

Voor uw informatie, wij kunnen ook een gewatteerde hoodie leveren in verschillende kleuren met een speciale ruimte voor een bedrukking of borduring. Dan weet u zeker dat het goed gaat komen met uw logo of opdruk.

Wij leveren de gewatteerde hoodie gratis bij u af voor bestellingen vanaf € 35,00. Hanova, always fits.