Sportieve hoodies

per pagina
 1. Community FZ Hoodie, dames.
  As low as € 68,50
 2. Community FZ Hoodie, heren.
  As low as € 68,50
 3. Community FZ Hoodie, kinderen.
  As low as € 60,95
 4. Contrast Hoodie, uni.
  As low as € 31,50
 5. Sport vest Active Seamless Dames
  As low as € 36,51
per pagina

SPORTIEVE HOODIES

Sportieve hoodies voor dames en heren bij Hanova Textiles. In deze categorie een selectie van de meest sportieve hoodies in onze collectie. Maak uw keuze! Komt u er niet uit? Neem dan even contact met ons op.

Hoodies worden ook steeds vaker in gebruik genomen bij sprotieve activiteiten, dat kan zijn bij het hardlopen maar ook bij het paardrijden of golfen.

Bij de wat sportievere hoodies zit er vaak polyester in verwerkt voor het afvoeren van het lichaamszweet. Gelijktijdig is het prettig als het uw lichaam ook warm houdt. De “hood” geeft extra bescherming bij een harde wind of bij regen.

Ben je echt op zoek naar een windstopper, klik dan even op de link van windstopper voor een selectie van dit artikel.

Wij leveren zowel aan de consument, vernigingen als aan het bedrijfsleven waardoor wij goede prijzen kunnen garanderen. Bovendien kunnen wij ook de sportieve hoodies bedrukken via verschillende bedrukkingstechnieken via onze eigen drukkerij. Klik op de volgende link voor verdere informatie over het bedrukken van sportieve hoodies.

Voor het bedrukken van overige kleding en textiel hebben wij zelfs een separate webshop ingericht waar u specifieke en algemene informatie aantreft. Op het YouTube kanaal Hanova Textiles treft u zelfs informatieve filmpjes aan over de verschillende bedrukkingstechnieken.

Uw sportieve hoodie welke u tijdens het sporten (golfen,paardrijden, fietsen) draagt, kunt u ook makkelijk dragen tijdens het recreatief fietsen, bij een strandwandeling, bij het uitlaten van de hond of gewoon casual. Een groot aantal hoodies zijn multifunctioneel inzetbaar. 

Een hoodie is tegenwoordig hip, modern en functioneel. Koop uw sportieve hoodie bij Hanova Textiles. Wij hebben de grootste collectie en de beste prijzen.  

GRATIS bezorgen voor bestellingen boven de Euro 35,00. Shop veilig en vertrouwd bij Hanova Texiles, always fits.