softshell hoodies

Geen producten gevonden voor deze selectie.

SOFTSHELL HOODIES

Softshell hoodies kunnen zowel worden geleverd met en zonder mouwen. Een softshell hoodie zonder mouwen wordt natuurlijk ook een bodywarmer met capuchon genoemd maar dan van softshell.

Speciale membranen zorgen ervoor dat de softshell stof ademend, winddicht en waterafstotend is. Hierdoor gaat u niet zweten, want overtollige lichaamswarmte wordt gewoon afgevoerd. Het principe van softshell lijkt hiermee een beetje op het principe van de werking van thermokleding. Daarnaast is een softshell hoodie lekker licht, flexibel en rekbaar en makkelijk mee te nemen.  

Voor mooie softshell artikelen surft u gewoon baar onze speciaalshop. Wij leveren voor iedereen  mooie softshell hoodies welke gebruikt kunnen worden voor verschillende activiteiten die u zelf kan invullen..

Een softshell hoodie is multifunctioneel inzetbaar en kan worden gebruikt tijdens het sporten of tijdens de dagelijkse bezigheden. Ook als bedrijfskleding kan dit artikel van dienst zijn.

Wij leveren dan ook zowel aan de consument als aan het bedrijfsleven waardoor wij goede prijzen kunnen garanderen. Bovendien kunnen wij ook de softshell hoodies bedrukken via verschillende bedrukkingstechnieken via onze eigen drukkerij. Klik op de volgende link voor verdere informatie over het bedrukken van softshell hoodies..

Voor het bedrukken van overige kleding en textiel hebben wij zelfs een separate webshop ingericht waar u specifieke en algemene informatie aantreft. Op het YouTube kanaal Hanova Textiles treft u zelfs informatieve filmpjes aan over de verschillende bedrukkingstechnieken.

Uw softshell hoodie welke u tijdens het sporten (golfen,paardrijden, fietsen) draagt, kunt u ook makkelijk dragen tijdens het recreatief fietsen, bij een strandwandeling, bij het uitlaten van de hond of gewoon casual. Een groot aantal softshell hoodies zijn multifunctioneel inzetbaar. 

Een softshell hoodie is tegenwoordig hip, modern en functioneel. Koop uw softshell hoodie bij Hanova Textiles. Wij hebben de grootste collectie en de beste prijzen.  

GRATIS bezorgen voor bestellingen boven de Euro 35,00. Shop veilig en vertrouwd bij Hanova Texiles, always fits.