Kleding webshops, social media Hanova Textiles

Hanova Textiles en social media

Social media vallen niet meer weg te denken uit ons sociale leven en omdat we hier met z’n allen veel tijd op doorbrengen, wordt dit vanzelf ook een marketing instrument dat gebruikt kan worden door bedrijven die hun producten en/of diensten aan de consument of zakelijke relaties onder de aandacht willen brengen.

Hanova heeft 4 pijlers, te weten:: Bedrijfskleding, Sportkleding, Casual kleding en kleding en textiel bedrukken.

Alhoewel u dit op onze webshops kunt selecteren, hebben wij geen onderscheid gemaakt in dameskleding of herenkleding, maar hebben wij onze selectie meer gefocust op de kledingselectie, waar bent u precies naar op zoek?

Binnen de social media is het ondoenlijk om voor iedere webshop iets te ontwikkelen. Daarom heeft Hanova Textiles ervoor gekozen om ons algemeen te presenteren op social media. Via social media trachten wij derhalve ons totaal pakket bij een ieder onder de aandacht te brengen..

Google plus, kleding online webshop, Hanova Textiles
Google+ is een onderdeel van Google en wij vinden het belangrijk om hierop aanwezig te zijn met een eigen pagina. Het biedt ons en de consument voordelen. De verwachting is dat Google+ zich in de komende jaren positief zal gaan ontwikkelen. Wij vinden het tof als u onze pagina binnen Google+ onder de aandacht wil brengen.
Lees meer
Facebook, kleding online webshop, Hanova Textiles
Facebook is zonder twijfel op dit moment het meest gebruikte sociale medium op het internet. Tips, grapjes, adviezen kunnen worden gedeeld of er kan op worden gereageerd. Via Facebook kunnen wij als bedrijf ook doelgericht adverteren. Check onze webshops of Facebook pagina regelmatig daar u hier kortingscodes kunt verkrijgen voor een aankoop. U maakt ook kans op Euro 100,00 shoptegoed.
Lees meer
Youtube, kleding online webshop, Hanova Textiles
YouTube is een video kanaal welke ook gebruikt kan worden voor promotionele doeleinden. Hier maken wij dan ook gebruik van. Wij posten met enige regelmaat informatieve filmpjes over onze producten. Ook gaan wij filmpjes posten van onze activiteiten en maken wij selecties van filmpjes gerelateerd aan het onderwerp van de webshops.
Lees meer
Linkedin, kleding online webshop, Hanova Textiles
LinkedIn is een podium om met name het zakelijke netwerk te kunnen vergroten en te kunnen onderhouden. LinkedIn is groot in gebruik in Nederland. Op elk gebied kent LinkedIn professionals waarmee wij als bedrijf graag in contact mee willen komen. Ook overwegen wij om reclame te maken op LinkedIn.
Lees meer
Twitter, kleding online webshop, Hanova Textiles
Twitter is een podium om met name het zakelijke netwerk te kunnen vergroten en te kunnen onderhouden. Twitter is groot in gebruik in Nederland. Op elk gebied kent Twitter professionals waarmee wij als bedrijf graag in contact mee willen komen. Ook overwegen wij om reclame te maken op Twitter.
Lees meer
Pinterest, kleding online webshop, Hanova Textiles
Pinterest is een podium om met name het zakelijke netwerk te kunnen vergroten en te kunnen onderhouden. Pinterest is groot in gebruik in Nederland. Op elk gebied kent Pinterest professionals waarmee wij als bedrijf graag in contact mee willen komen. Ook overwegen wij om reclame te maken op Pinterest.
Lees meer
Instagram, kleding online webshop, Hanova Textiles
Instagram is een podium om met name het zakelijke netwerk te kunnen vergroten en te kunnen onderhouden. Instagram is groot in gebruik in Nederland. Op elk gebied kent Instagram professionals waarmee wij als bedrijf graag in contact mee willen komen. Ook overwegen wij om reclame te maken op Instagram.
Lees meer
Whatsapp, kleding online webshop, Hanova Textiles
Whatsapp private sharing is een podium om met name het zakelijke netwerk te kunnen vergroten en te kunnen onderhouden. Whatsapp is groot in gebruik in Nederland. Op elk gebied kent Whatsapp professionals waarmee wij als bedrijf graag in contact mee willen komen. Ook overwegen wij om reclame te maken via Whatsapp.
Lees meer